Warta

  • Klasifikasi jeung ciri karét husus

    Klasifikasi jeung ciri karét husus

    Karét sintétik mangrupikeun salah sahiji tina tilu bahan sintétik utama sareng seueur dianggo dina sagala rupa aspék industri, pertahanan nasional, transportasi sareng kahirupan sapopoe.Karét sintétik berkinerja tinggi sareng fungsional mangrupikeun bahan dasar canggih anu dipikabutuh pikeun pangwangunan jaman énggal, sareng i ...
    Maca deui
  • Compounding prosés molding karét silicone

    Compounding prosés molding karét silicone

    1. Aplikasi tina compounding téhnologi karét silicone Kneading karét silicone mangrupakeun karét sintétik anu sababaraha kali disampurnakeun ku nambahkeun karét silicone atah ka mixer karét ganda-roll atawa kneader katutup sarta laun nambahkeun silika, minyak silicone, jsb na aditif lianna.Éta tiasa sacara lega ...
    Maca deui
  • Karét Roller Mesin Panutup

    Karét Roller Mesin Panutup

    Mesin panutup rolerl karét mangrupa alat terpadu otomatis pikeun wrapping jeung wrapping karét dina beungeut roll karét, nu greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi pabrik roll karét dina ngolah jeung manufaktur produk roll karét.Ieu mangrupikeun alat mékanis ...
    Maca deui
  • Perawatan pasca vulkanisasi produk karét

    Produk karét mindeng merlukeun sababaraha pos-processing sanggeus vulkanisasi pikeun jadi produk rengse mumpuni.Ieu ngawengku: A. Ujung trimming produk kapang karét ngajadikeun beungeut produk lemes jeung sakabéh dimensi minuhan sarat;B. Sanggeus sababaraha prosés prosés husus ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngalereskeun karuksakan karét extruder screw na laras

    Kumaha carana ngalereskeun karuksakan karét extruder screw na laras

    Ngalereskeun screw extruder karét 1. screw twisted kudu dianggap nurutkeun diaméter jero sabenerna tong, jeung simpangan diaméterna luar tina screw anyar kudu dibikeun nurutkeun clearance normal jeung tong.2. Saatos permukaan thread kalawan diamet ngurangan ...
    Maca deui
  • Masalah umum tina mesin panutup roller karét

    Masalah umum tina mesin panutup roller karét

    Mesin panutup roll karét otomatis dirarancang sareng diproduksi pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun prosés katinggaleun.Model anu cocog tiasa dipilih pikeun industri anu béda, sareng alat-alat canggih sareng dewasa bakal ngajantenkeun efisiensi anu langkung luhur pikeun produksi anjeun.Fitur tina karét roller panutup mesin ...
    Maca deui
  • Sababaraha masalah karét roller mesin panutup

    Desain jeung produksi otomatis karét roller ngawengku mesin nyaéta pikeun ngaronjatkeun jeung ningkatkeun prosés katinggaleun.Anjeun tiasa milih modél anu pas pikeun industri anu béda.Alat canggih sareng dewasa bakal ngahasilkeun efisiensi anu langkung luhur pikeun produksi anjeun.Fitur tina mesin panutup roller karét: ...
    Maca deui
  • Sababaraha métode idéntifikasi karét umum

    1. Résistansi kana uji gain beurat sedeng Produk rengse bisa disampel, soaked dina hiji atawa sababaraha media dipilih, ditimbang sanggeus suhu jeung waktu nu tangtu, sarta jenis bahan bisa disimpulkeun nurutkeun laju robah beurat jeung laju robah karasa. .Salaku conto, dilebetkeun kana ...
    Maca deui
  • Bubuka extruder karét sarta tipe extruder

    Bubuka extruder karét sarta tipe extruder

    Bubuka extruder karét Extruder karét mangrupikeun alat dasar dina industri karét sareng salah sahiji alat konci anu mangaruhan kualitas produk.Éta maénkeun peran anu penting dina prosés produksi ban sareng produk karét.Ngembangkeun extruders karét asing geus ngalaman ...
    Maca deui
  • Vulcameter karét

    1. Fungsi vulkanisasi karét Tester vulkanisasi karét (disebut vulkanisasi) digunakeun pikeun nganalisa sareng ngukur waktos scorch, waktos vulkanisasi positif, laju vulkanisasi, modulus viscoelastic sareng vulkanisasi waktos datar tina prosés vulkanisasi karét.Panalungtikan...
    Maca deui
  • Prosés operasi sarta sarat tina mixer nutup

    Prosés operasi sarta sarat tina mixer nutup

    1. Mimitian kahiji sanggeus stopping pikeun lila kudu dilaksanakeun nurutkeun sarat tina test idling luhur-disebutkeun jeung test beban ngajalankeun.Pikeun panto ngaluarkeun tipe ayun, aya dua bolts dina dua sisi panto ngurangan pikeun nyegah ngurangan tina muka nalika parke ...
    Maca deui
  • pangropéa mesin Vulcanizing

    Salaku alat gabungan sabuk conveyor, vulkaniser kedah dijaga sareng dijaga sapertos alat-alat sanés nalika sareng saatos dianggo pikeun manjangkeun umur jasana.Ayeuna, mesin vulkanisasi anu diproduksi ku perusahaan kami ngagaduhan umur jasa 8 taun salami dianggo sareng dijaga leres.Pikeun leuwih de...
    Maca deui