• Company Company

    Perusahaan

    Jinan Power Rubber Roller Equipment Co., Ltd. nyaéta produsén profésional alat roller karét modern anu ngahijikeun panalungtikan ilmiah sareng produksi.Maca deui
  • PRODUCTS PRODUCTS

    PRODUK

    Produk utama urang kaasup: Karét Roller Stripping Mesin, CNC grinding / Grooving Mesin, CNC Cylindrical coét, karét Roller nutupan Mesin, jsb.Maca deui
  • contact contact

    kontak

    Nalika anjeun resep kana naon waé barang-barang kami saatos anjeun ningali daptar produk kami, mangga ngahubungi kami pikeun patarosan.Anjeun tiasa ngirim email ka kami...Maca deui

Jinan Power Karét Roller Equipment Co., Ltd

Sapanjang 20 taun katukang, perusahaan henteu ngan ukur nyéépkeun sadayana énergi pikeun R&D sareng manufaktur alat-alat, tapi ogé teras-terasan nalungtik téknologi produksi anu langkung sampurna.
Diajar deui

Karét kakuatanRoller

Dina taun anyar, parusahaan urang ogé nyieun kontribusi ka manufaktur calakan dina industri roller karét.Mode Industri 4.0 bakal diterapkeun dina produksi roller karét urang dina waktos anu caket.
Asphalt_Plant_map_2
  • 1998 1998

    1998

    Diadegkeun
    taun 1998
  • 20+ 20+

    20+

    Mangtaun-taun
    Tina Pangalaman
  • 4.0 4.0

    4.0

    Industri
    4.0 modeu
  • CCIB Quality CCIB Quality

    Kualitas CCIB

    Sertifikasi

NaonUrang ngalakukeun

Jinan Power Karét Roller Equipment Co., Ltd.

CARA URANG SUNDA

  • 1

    PERALATAN
    Urang Sunda

  • 2

    Ngajalajah NEW
    Téhnologi

  • 3

    PELANGGAN
    kahiji

PERUSAHAAN

Jinan Power Rubber Roller Equipment Co., Ltd. nyaéta produsén profésional alat roller karét modern anu ngahijikeun panalungtikan ilmiah sareng produksi.Diadegkeun dina taun 1998, perusahaan mangrupikeun dasar utama pikeun ngahasilkeun alat-alat khusus roller karét di Cina.Sapanjang 20 taun katukang, perusahaan henteu ngan ukur nyéépkeun sadayana énergi pikeun R&D sareng manufaktur alat-alat, tapi ogé teras-terasan nalungtik téknologi produksi anu langkung sampurna.

Dina taun anyar, parusahaan urang ogé nyieun kontribusi ka manufaktur calakan dina industri roller karét.Mode Industri 4.0 bakal diterapkeun dina produksi roller karét urang dina waktos anu caket.

PRODUK

Produk utama urang kaasup: Karét Roller Stripping Mesin, CNC grinding / Grooving Mesin, CNC Cylindrical coét, Karét Roller Panutup Mesin, Karét Roller Mesin Polishing, Alat Ukur Profesional, jsb.

PASAR

Jinan Qiangli Rubber Roller Equipment Co., Ltd. specializes di pabrik alat roller karét, kalawan skala produksi kuat.Kalayan kakuatan téknis anu kuat sareng pangalaman akumulasi anu beunghar, sagala jinis alat parantos diakui sacara unanimously ku para nasabah di bumi sareng di luar negeri.Produkna parantos dijual ka langkung ti 20 nagara di sakumna dunya kalebet Amérika Serikat, Jérman, Koréa Kidul, Afrika Kidul, sareng Brazil.Dina hal kualitas, téknologi, sareng pangalaman, Jinan Qiangli Rubber Roller Equipment Co, Ltd.

KUALITAS

Produk nu parusahaan geus dimekarkeun ngawengku: roller karét otomatis pungkal jeung mesin panutup, roller karét husus lathe coét, multi-fungsi CNC coét cylindrical, detektor laser husus pikeun roller karét jeung sirah grinding husus pikeun roller karét.Produk di luhur geus meunang dalapan panghargaan produk nasional atawa propinsi sarta tilu panghargaan prestasi panalungtikan ilmiah di Propinsi Shandong.Taun 2002, produkna lulus pamariksaan CCIB Quality Center sareng ISO9001: 2000 sertifikasi sistem kualitas nasional.Dina 2013, éta narima rojongan husus pikeun panalungtikan sarta pamekaran ilmiah sarta téhnologis di Kacamatan Shizhong, Jinan, sarta mimiti ngadegkeun puseur operasi téhnologi rékayasa alat roller karét.Ngagunakeun parabot urang, pausahaan bisa greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi, ngaronjatkeun kualitas produk, ngahemat waragad, sarta mawa kauntungan ékonomi gede pikeun pamaké.

PRINSIP

Pausahaan taat kana prinsip "customer munggaran", geus dimekarkeun sarta dihasilkeun rupa-rupa parabot produksi roller karét, nu wareg jeung meunang pujian ti pamaké.Perusahaan bakal nyiptakeun kauntungan ékonomi anu langkung ageung pikeun unit pangguna anu gaduh gambar profésional anu saé, palayanan kualitas luhur, téknologi anu saé, sareng harga anu wajar.

  • COMPANY COMPANY

    PERUSAHAAN

  • PRODUCTS PRODUCTS

    PRODUK

  • MARKET MARKET

    PASAR

  • QUALITY QUALITY

    KUALITAS

  • PRINCIPLE PRINCIPLE

    PRINSIP